Jornada laboral: A l'estiu 40h setmanals en jornada seguida A l'hivern 20h setmanals concentrades en cap de setmana
Salari: Entre 1400 bruts i 1900 bruts segons categoria i vàlua
Incorporació: Immediata
Les tasques són les següents:
Preparació, execució i finalització del servei
Organització de magatzems i la neteja
Organització i participació activa a l'equip
Assistència puntual als allotjaments
Control d'estoc i gestió de comandes amb la cap de cuina
Estudis mínims: Sense estudis
Experiència: Ajudant: Busquem persona espavilada amb el mínim d'experiència. Que sigui treballadora, honesta, positiva i amb ganes d'apendre i aportar. Cuiner: persona en experiència en càrrecs similars, amb habilitats per gestionar, estocs, equips i ser hàbil en tots els àmbits de la cuina
Coneixements necessàris: Valorem més l'experiència que la formació, tot i que es valorable també
Idiomes: -Castellà - Català no exigible però valorable la seva comprensió i les ganes d'apendre - Anglès i Francès valorables