
Jornada laboral: La jornada és flexible.
Salari: 23.723€/anuals i després d’un any d’experiència i havent superat favorablement la supervisió 28.000€/anuals
Incorporació: el més aviat possible
Les tasques són les següents:
Estudis mínims: Diplomatura
Experiència: ES VALORARÀ: Coneixement de la Normativa específica d’agricultura ecològica. Coneixements de sistemes de certificació de qualitat. Informàtica relacionada amb el lloc de treball. Coneixement de les Normes de Qualitat ISO/IEC 17065:2012 o equivalents. Coneixements en viticultura i enologia Experiència en la certificació de productes, preferiblement agroalimentaris. Experiència en tasques directament relacionades amb el sector de la producció ecològica. Experiència en la realització d’auditories en el camp agroalimentari. Tenir experiència en feines relacionades amb la producció de vinya i l’elaboració de vins i escumosos.
Coneixements necessàris: És indispensable disposar d’una titulació universitària relacionada amb la producció agrària, alimentària i/o ramadera. Es tindrà en compte preferentment estar en disposició dels graus o equivalents en Enginyeria Agrícola i Enologia. Així mateix, en funció de la formació complementària o experiència professional dins del la indústria alimentària i/o vitivinicultura i/o hortofrutícola, es valoraran altres titulacions universitàries.
Idiomes: Requeri domini del català. Nivell C