Educadors/es campanya ambiental - Segons conveni. a Comarca de la Conca de Barberà

Descripció

Jornada laboral: Mitja jornada, de dilluns a dissabte.

Salari: Segons conveni.

Incorporació: 23 de març de 2020


Tasques a realitzar

Les tasques són les següents:

Responsabilitats:

1. Execució de les accions d’informació, de sensibilització i de facilitació/repartiment dels materials necessaris de manera proactiva als ciutadans i als grans productors sota criteris d’intel·ligibilitat, proximitat i empatia.

2. Fer visites domiciliàries als grans productors per informar-los sobre el nou sistema de recollida porta a porta i amb contenidors tancats i repartir-los-hi les cartes informatives.

3. Facilitar informació i resolució de dubtes als ciutadans i als grans productors sobre l’ús dels sistemes de recollida.


Requisits

Estudis mínims: GM/FP1

Experiència: Valorable en el camp ambiental realitzant tasques d'informació, comunicació i educació ambiental (però no imprescindible).

Coneixements necessàris: Cicle formatiu de grau mitjà o superior / Titulació universitària

Idiomes: Català: nivell C1; Castellà: nivell C1; Anglès (valorable però no imprescindible)


Informació extra

Nom empresa
Localització
Tipus contracte
Publicat el
Tipus de treball/sector
Carnet de conduir
Vehícle
Número de vacants
Altres observacions
SPORA - CONSULTORIA AMBIENTAL
Comarca de la Conca de Barberà
Contracte temporal, del 23 de març de 2020 fins al 30 de juny de 2020.
26/02/2020
Educació i formació
Si
Si
6
1. Imprescindible domini del castellà i del català. 2. Es valoraran coneixements d’altres idiomes (anglès, francès). 3. Llicenciatura o grau en medi ambient, biologia o similar i/o experiència en tasques d’educació/informació ambiental. 4. Residència a la comarca de la Conca de Barberà o rodalies. 5. Agilitat en l’ús d’aparells electrònics (tauletes/smartphones). 6. Es valorarà tenir coneixements o formació sobre medi ambient i, en especial, sobre el vector residus, o experiència en tasques d’atenció al públic preferiblement en campanyes de sensibilització i de comunicació ambiental. 7. La oferta requereix desplaçaments setmanals d'un municipi a un altre per dur a terme la campanya de comunicació ambiental a tota la comarca de la Conca de Barberà. Imprescindible tenir carnet de conduir i disposar de vehicle propi.© Desenvolupat per ConcaDigital, 2019
Concactiva - Carrer Daroca, 1 - 43400 Montblanc (Tarragona) -  Telf: 977 86 13 38 -  info@concactiva.cat