
Jornada laboral: Horaris tipics verema ( jornada completa)
Salari: A determinar segons valua.
Incorporació: Finals agost a 1ers de Setembre
Les tasques són les següents:
SE REQUEREIX
Estudis mínims: Sense estudis
Experiència: FUNCIONES PRINCIPALES Tot el procés des de el cep fins tenir el vi elaborat. Elaborar peus de cup. Mirar densitats, controls maduració verema, control fermentacions etc…. Desenvolupar tasques en bodega entrada de verema , taula selecció etc.. Utilització de bombes , remuntats i “piats manuals” , utilització de premsa, qualsevol treball de bodega durant tor el procés d’elaboració de vi ( brisats , blancs , negres etc... Treball en àmfores, inox , botes , formigó etc... Veremar/ sobre tot control colla veremadors a la vinya. Utilitzar en alguns moments la furgoneta.
Coneixements necessàris: Està garantida la absoluta confidencialitat en el procés de selecció Las persones interessades en este procés , enviar currículum o inscriure. No és necessari estudis específics, si tindre experiència en alguna verema. Preferible però no imprescindible : un cicle grau mig o superior en viticultura/enologia. Somellier .Enologia URV o altres universitats. Enginyeria agrícola i altres estudis relacionats amb la feina.
Idiomes: No fa falta cap idioma extra. Ara és possible qualsevol persona que parli : Català, Castellá o Anglès.